Волонтирај

Стани спасител во Горска служба за спасување Битола

GSSMK

Регрутирање на нови спасувачи – прием на нови членови во Горска служба за спасување на Македонија.

Пријавете се со пополнување на контакт формата или контактирајте не на нашиот телефонски број

+389 76 44 22 44