Categories
Новости

Pelister Downhill Cup 2020

Горска Служба за Спасување се грижеше за безбедноста на учесниците на овогодинешниот Pelister Downhill Cup 2020.На Организаторот и учесниците им благодариме на довербата и соработката а на победниците им честитаме за постигнатите резултати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *