Categories
Новости

Горската служба за спасување на Македонија, ги израдува најмладите во Општина Могила

Членови на ГОРСКАТА СЛУЖБА ЗА СПАСУВАЊЕ денес ги израдуваа најмладите во Општина Могила со спуштање од покривот на Општинската зграда маскирани во Дедо Мраз и Спајдермен.

Благодарност до градоначалничката на Општина Могила Јасмина Гулевска за укажаната доверба со надеж за уште поуспешни проекти во иднина.